Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΓΡΑΦΙΔΑ ΜΑΣ

*Το καλοκαίρι πέρασε και ήλθε η ώρα της επιστροφής στην πραγματικότητα και στην καθημερινότητά μας με τα προβλήματα να περιμένουν. Καλά και ωραία τα καλοκαιρινά και πολύ πετυχημένα πολιτιστικά του Δήμου αν και θα μπορούσαν να γίνουν και περισσότερα και ποιοτικότερα. Ας μην ξεχαστεί για το επόμενο καλοκαίρι το ΠΑΖΑΡΙ της ΣΩΤΗΡΑΣ, γιατί είναι το μεγαλύτερο και πιο ιστορικό Αντάμωμα της Ευρυτανίας.


*Άντε να δούμε τι θα γίνει με την λίμνη Κρεμαστών μετά τα νέα δεδομένα. Πολύς ντόρος για μια ακόμη φορά ή επιτέλους υπάρχει κάτι καλό που σύντομα θα πάρει σάρκα και οστά. ΙΔΩΜΕΝ.

*Πολύς αχός ακούγετε τελευταία . Σχολιάζεται ότι υπάλληλος του Δήμου (Εργάτης κλπ), χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο που του έχει παραχωρηθεί για τις εργασίες του και για … μεταφορά καυσόξυλων. Δεν θέλω να το πιστέψω, όμως ας γίνει ένας έλεγχος στα καύσιμα και στα χλμ. κάτι θα βγεί…  

*Μεγάλο το στοίχημα της Ι.Μ. Καρπενησίου για την λειτουργία της Κατασκήνωσης στη ΣΩΤΗΡΑ Ανατ. Φραγκίστας. Αν επαναλειτουργήσουν οι κατασκηνώσεις θα δώσουν πνοή ζώσα στην περιοχή και για το λόγο αυτό θα πρέπει να υποστηριχτεί αυτό το εγχείρημα απ΄ όλους. Όσοι έχουν αντίθετοι άποψη ας κάτσουν στ΄ αυγά τους, γιατί όσες φορές ενεπλάκησαν σε κάτι καλό σε αυτό τον τόπο, μόνο ζημιά έκανα.

*Τεράστιο το πρόβλημα με τα γήπεδα ποδοσφαίρου στον Δήμο Αγράφων και η απόφαση της Δημοτικής Αρχής, που θα γίνει ένα τέτοιο γήπεδο ακόμα αργεί. Οι προτάσεις είναι αρκετές, όμως το ορθό θα είναι να προτιμηθεί το γήπεδο που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την διεξαγωγή αγώνων στην περιοχή μας και φυσικά να γίνει ένα γήπεδο από την αρχή με ότι προβλέπει ο ΚΑΠ και η ΟΥΕΦΑ και όχι μπαλώματα για να λέμε ότι κάτι κάναμε.

* Η μεγάλη επιστροφή του Βασίλη Καραμπά στην κεντρική πολιτική σκηνή είναι πλέον γεγονός μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής του στην Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών & Δεοντολογίας (ΑΕΔΔ) για την Εκλογή Επικεφαλής Του Νέου Πολιτικού Φορέα. Ο Πρώην Δήμαρχος και Αντιπεριφερειάρχης έχει ξεχωριστή δυναμική και είναι σίγουρο ότι θα βρει αρκετούς υποστηρικτές. Για να δούμε.


*Ακούγετε ότι μεταξύ των προσώπων που έχουν μπει στο πρόγραμμα αλληλεγγύης, για τα 100 ευρώ και την κάρτα των επίσης 100 ευρώ, είναι εγγεγραμμένος  και πρώην άρχοντας του τόπου. Στην επόμενη στήλη μας, θα ξέρω περισσότερα και αν πράγματι ισχύει αυτή η ειδησούλα…  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...