Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΕΛΩΝΗΣ- ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ Ένας βαθύτατος γνώστης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με διάθεση για προσφορά

Πολύ ορθές και σοφές, χαρακτηρίζονται από το σύνολο των Δημοτών του Δήμου Αγράφων, οι επιλογές του Θοδωρή Μπαμπαλή, στα πρόσωπα των δυο νέων Αντιδημάρχων, του Λεωνίδα Τελώνη και του Γρηγόρη Παπαθανάση.  
Σήμερα θα αναφερθούμε με λίγα λόγια στον Λεωνίδα Τελώνη, στον Δημοτικό Σύμβουλο της συνεχούς και ήρεμης προσφορά στα κοινά του τόπου μας. Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα του νέου Αντιδημάρχου, ο αδαμάντινος χαρακτήρας του και η ξεχωριστή λεβεντιά του.
Ο Λεωνίδας, εργάζεται αθόρυβα και όταν χρειαστεί δηλώνει πάντα παρών,  με σοβαρές και συγκροτημένες παρεμβάσεις. Δεν είναι ο άνθρωπος των πολλών λόγων, αλλά αυτός που θέλει και διεκδικεί τα λόγια να γίνονται έργα. Σε μια δύσκολη στιγμή για την Δημοτική Αρχή Αγράφων, η επιλογή του Θοδωρή Μπαμπαλή στο πρόσωπο του Λεωνίδα Τελώνη, φαίνεται ως η «ενδεδειγμένη», καθότι ο νέος Αντιδήμαρχος, διαθέτει τεράστια εμπειρία στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την οποία υπηρέτησε για μια ολόκληρη ζωή, αλλά και μεγάλη διάθεση για προσφορά.

Θεωρείται σίγουρο ότι θα τα καταφέρει γιατί πέραν των άλλων είναι ο άνθρωπος των συνεργασιών και της αντιμετώπισης των προβλημάτων μέσα από διάλογο και διαβούλευση. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...