Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Η ΓΡΑΦΙΔΑ - ΠΕΡΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ...

Πράσινο φως για την έρευνα υδρογονανθράκων σε Πελοπόννησο-Αιτωλοακαρνανία και Ευρυτανία, άναψε το υπουργείο Περιβάλλοντος – Ενέργειας. Σύμφωνα με τον ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟ, εγκρίθηκαν οι μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τις έρευνες υδρογονανθράκων στις παραπάνω περιοχές.
Για το πρώτο “μπλοκ” επιλεγείς αιτών έχουν ανακηρυχθεί τα Ελληνικά Πετρέλαια και για το δεύτερο η Energean. Μετά την έγκριση του υπουργείου, αναμένεται να προχωρήσει ο έλεγχος των συμβάσεων από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Πρόκειται για μια σπουδαία εξέλιξη για τον τόπο μας, που δικαίως έχει δημιουργήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας στους κρατούντες και στον κόσμο.
Οι αποφάσεις, που φέρουν τις υπογραφές του υπουργού και του υφυπουργού Περιβάλλοντος -Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη και Σωκράτη Φάμελου, περιλαμβάνουν μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος. Κάτι που αναμένεται να επιδιώξουν φορείς και τοπική κοινωνία, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, Άρη Τασσιό, αφού το περιβάλλον αποτελεί και το συγκριτικό πλεονέκτημα της συγκεκριμένης περιοχής. Τόνισε ότι θα καταβληθούν όλες οι προσπάθειες για την προστασία του από τη διαδικασία των εξορύξεων.

Τώρα για όσους άρχισαν να λένε και να γράφουν τα «δικά» τους, η γραφικότητά τους έχει ξεπεράσει τα όρια. Όταν δημιουργούνται τέτοιες για τον τόπο μας, τουλάχιστον οφείλουμε να τις στηρίζουμε… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...