Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ… Αύριο εκλέγεται Πρόεδρος - ΑΝΗΡ - του Δ.Σ. Αγράφων και ακολουθεί ο ορισμός των Αντιδημάρχων ...

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα με την εκλογή του νέου Προεδρείου στον Δήμο Αγράφων, όπως και για τα νέα Μέλη των Δημοτικών Επιτροπών.
Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον ΚΩΔΙΚΑ, αύριο Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί δημόσια ΕΙΔΙΚΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για:

1.   Εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου (άρθρο 64 του Ν. 3852/10),
2. Εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής(άρθρο 74 του Ν. 3852/10),
3. Εκλογή των μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (άρθρο 74 του Ν. 3852/10), για το εναπομείναν χρονικό διάστημα της τρέχουσας δημοτικής περιόδου.
Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους:
1ον. Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων, θα συνεχίσει να έχει ΠΡΟΕΔΡΟ, άνδρα και όχι γυναίκα όπως έλεγαν κάποιοι κύκλοι. Πρόεδρος μάλιστα θα εκλεγεί ο προτεινόμενος από τον Δήμαρχο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Πρόκειται για μια ισχυρή προσωπικότητα με ξεχωριστή δυναμική. Σίγουρα δεν θα εκλεγεί ΠΡΟΕΔΡΟΣ ο Δ.Σ. που έκανε το λάθος να «άρει την εμπιστοσύνη του στον Δήμαρχο», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.
2ον. Παρά τα θρυλούμενα, από το γνωστό «κίτρινο» σύστημα και τον υπηρέτη του, ότι στον Δήμο Αγράφων θα γίνουν αλλαγές σε συγκεκριμένα πρόσωπα, οι όποιες αλλαγές σε Αντιδημάρχους (1-2) θα είναι λιγοστές και ιδιαίτερα ουσιαστικές…
3ον. Ενδιαφέρον τέλος παρουσιάζει και η εκλογή των Μελών των Επιτροπών, όπου θα έχουμε σημαντικές εκπλήξεις σε πρόσωπα και καταστάσεις.

Αυτά για αύριο με το Προεδρείο και τα υπόλοιπα. Μεθαύριο περισσότερες λεπτομέρειες για τους Αντιδημάρχους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...