Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Η Αδελφότητα Γρανιτσιωτών και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Ποταμιάς για την Κατασκευή ανδριάντα του λαϊκού ζωγράφου Χρήστου Καγκαρά

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΩΝ                          ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΝΟΜΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ                                          ΚΑΤΩ ΠΟΤΑΜΙΑΣ
Ο ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΜΙΧΑΗΛ                                      Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Π.Π. ΓΕΡΜΑΝΟΥ  136 ΒΥΡΩΝΑΣ                      ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 26 –ΑΘΗΝΑ

Αγαπητοί συμπατριώτες,
Η Αδελφότητα Γρανιτσιωτών και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Ποταμιάς, συνεχίζοντας τις προσπάθειές τους για να τιμήσουν πνευματικούς ανθρώπους, αποφάσισαν την κατασκευή ανδριάντα του συγχωριανού μας μεγάλου λαϊκού ζωγράφου Χρήστου Καγκαρά, ο οποίος θα στηθεί στην κεντρική πλατεία της Γρανίτσας, δίπλα στους μεγάλους Ζαχαρία Παπαντωνίου και Στέφανο Γρανίτσα.

Για την υλοποίηση του μεγαλόπνοου αυτού εγχειρήματος, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας  και έρευνα που διενεργήσαμε απαιτείται για την κατασκευή του  ποσό από  6.000 έως 8.000 ευρώ.
Απευθύνουμε θερμή έκκληση, επικαλούμενοι την αγάπη σας για τον τόπο  μας και την συνδρομή που μας έχετε παράσχει όλα αυτά τα χρόνια, για έκτακτη οικονομική βοήθεια, προκειμένου να συγκεντρωθεί το προαναφερόμενο ποσό.
Την προσφορά σας μπορείτε να καταθέσετε στο λογαριασμό της EUROBANK αριθμός 0026-0098-97-0102321364 ή να την αποστείλετε με ταχ. επιταγή στο όνομα του μέλους της επιτροπής:
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΟΥΚΑΣ Π.Π.ΓΕΡΜΑΝΟΥ 136 16233 ΒΥΡΩΝΑΣ
Και στις δύο περιπτώσεις παρακαλούμε να σημειώσετε την ένδειξη "Για τον ανδριάντα του Χρ. Καγκαρά".
Βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε στην έκκλησή μας αυτή και θα βοηθήσετε να υλοποιηθεί το έργο αυτό, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας ευχόμαστε υγεία και κάθε ευτυχία.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
 H συντονιστική επιτροπή
 Φούκας Κωσταντίνος, Ζαχαράκη Χρυσάνθη, Καγκαράς Σπύρος, Μουρτζιάπης Γεώργιος. Καρδαμπίκης Αλέξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...