Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Το νέο προεδρείο του περιφερειακού συμβουλίου - Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Γεώργιος Ψυχογιός, Γραμματέας ο Δημήτρης Κυρίτσης και αντιπρόεδρος ο κ. Θωμάς Γρεβενίτης.

Μέσα σε συναινετικό κλίμα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων το περιφερειακό συμβούλιο και με συνοπτικές διαδικασίες ψήφισε το νέο προεδρείο για τα 2,5 χρόνια που απομένουν για την ολοκλήρωση της θητείας του. Κώστας Μπακογιάννης, Νίκος Στουπής, Κώστας Χαϊνάς και Θανάσης Γιαννόπουλος
συμφώνησαν στο προεδρείο και έτσι..

νέος πρόεδρος προτεινόμενος από την πλειοψηφία εξελέγη ο κ. Γεώργιος Ψυχογιός, γραμματέας προτεινόμενος από την πλειοψηφία ο Δημήτρης Κυρίτσης και αντιπρόεδρος προτεινόμενος από την μείζονα μειοψηφία ο κ.Θωμάς Γρεβενίτης. Η Λαϊκή Συσπείρωση ψήφισε λευκό και η Ελληνική Αυγή για την Στερεά καταψήφισε τα πάντα.

Η τελευταία παρουσία της μέχρι σήμερα προέδρου Ασημίνας Παπαναστασίου συνοδεύτηκε από επαινετικά σχόλια περιφερειακών συμβούλων στα οποία ανταπέδωσε με ευχαριστίες και ικανοποίηση, ξεχωρίζοντας πρωταρχικά την εμπιστοσύνη του περιφερειάρχη προς το πρόσωπό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...