Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Τάμπλετ από την Εθνική Τράπεζα στους μαθητές του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου της Γρανίτσας, παρουσία του Γενικού Δ/ντη της ΕΤΕ και του Δημάρχου Αγράφων

Στα πλαίσια της καλής λειτουργίας του διαδικτυακού φροντιστηρίου στα δυσπρόσιτα σχολεία της Ευρυτανίας, που ξεκινά σε λίγες μέρες, η  Εθνική Τράπεζα ανταποκρίθηκε στο αίτημα της Αδελφότητας Γρανιτσιωτών, χορηγώντας σε όλους τους μαθητές του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου της Γρανίτσας ταμπλετ.

Συγχρόνως   για την διευκόλυνση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, εντός της εβδομάδας εξοπλίζει το Δημοτικό σχολείο της Γρανίτσας με διαδραστικό πίνακα, προζέκτορα και ηχοσύστημα. Με το νέο σύγχρονο  σύστημα εκπαίδευσης, οι μαθητές εκτός των άλλων θα μπορούν μέσα από το σχολείο τους να επικοινωνούν με άλλους μαθητές σχολείων  του εσωτερικού και  του εξωτερικού, διευρύνοντας  έτσι τη σκέψη τους, να βλέπουν εκπαιδευτικές ταινίες κλπ. Συνολικά η χορηγία της Εθνικής Τράπεζας είναι 5.000 ευρώ.
Στην ξεχωριστή εκδήλωση που έγινε το Σάββατο στο Δημοτικό Σχολείο της Γρανίτσας, παραβρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής  Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης  της ΕΤΕ κ. Νικόλαος Μαρινάκος, ο Περιφερειακός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας-  Θεσσαλίας  κ. Χαρίλαος Γρανίτσας, ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολλοί γονείς και μαθητές.

Για τη σωστή χρήση του διαδικτύου,   με τη συνεργασία της ΕΤΕ, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνει ενημέρωση από ειδικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...