Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Ξεχωριστή τιμή στον Άξιο Εργάτη του Αμπελώνα του Κυρίου, π. Δημήτριο Σκόνδρα στην Κοπή πίτας από την Αδελφότητα Γρανιτσιωτών

Με μεγάλη προσέλευση Γρανιτσιωτών, αλλά και φίλων του χωριού, έγινε και εφέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου και ανταλλάχθηκαν οι καθιερωμένες ευχές.
 Στην ίδια εκδήλωση, που παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων και ο Π.Σ. Λάμπρος Τστιτσάνης, ο Αντιδήμαρχος Αγράφων Θ. Κατσιάδας και ο πρώην Βουλευτής Ηλίας Καρανίκας,  βραβεύθηκε με τιμητική πλακέτα  ο Ευρυτάνας Ιερέας του Αγίου Σπυρίδωνα Παγκρατίου κ. Δημήτριος Σκόνδρας, για το μεγάλο πνευματικό του και ανθρωπιστικό του έργο.
Ο Παπαδημήτρης  ακούραστα για δεκαετίες στέκεται δίπλα στους Ευρυτάνες της Αθήνας και συμμετέχει σχεδόν στον σύνολο των θρησκευτικών εκδηλώσεων που γίνονται στην Αθήνα.
Ευχή μας, ο Άξιος αυτός Εργάτης του Αμπελώνα του Κυρίου μας, να συνεχίσει για πολλά χρόνια το ίδιο τεράστιο πνευματικό και κοινωνικό έργο που αδιαλείπτως επιτελεί, από την έναρξη της διακονίας του.

Κατόπιν έγινε και ο ετήσιος απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου της Αδελφότητας Γρανιτσιωτών, ευχαριστώντας όσους συνέβαλλαν στην επίτευξη αυτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...