Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Μητέρα στο Αγρίνιο γέννησε και εγκατέλειψε το μωρό της

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr χθες, στις 4 περίπου τα ξημερώματα, στην μαιευτική κλινική του νοσοκομείου εμφανίστηκε -κατά δήλωση της- 28χρονη Βουλγάρα υπήκοος που έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο  κοριτσάκι  με φυσιολογικό τοκετό.


Στις 11 περίπου το πρωί, που χρειάστηκε να δώσει τα ακριβή της στοιχεία στη γραμματεία, η νεαρή γυναίκα βγήκε από τον θάλαμο της, χωρίς ποτέ να επιστρέψει. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η τοπική Αστυνομία ενώ το βρέφος θα το αναλάβουν υπηρεσίες πρόνοιας στην Αθήνα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.
Το agriniopress.gr επικοινώνησε με τον διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου κ. Δημήτρη Μιχάλη , που επιβεβαίωσε τα παραπάνω. Όπως εξήγησε ο κ. Μιχάλης, αφού πέρασε λίγη ώρα και η γυναίκα δεν εντοπίστηκε στους χώρους του νοσοκομείου, ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία και η Εισαγγελία: «Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των γονιών, ενώ το υγιέστατο βρέφος θα μεταφερθεί σήμερα στο Καραμανδάνειο  που διαθέτει τμήμα νεογνών για να λάβει την απαραίτητη φροντίδα, έως ότου κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες για να το αναλάβει κάποιο ίδρυμα», εξηγεί ο κ. Μιχάλης, που επισημαίνει πως εξετάζεται αν η γυναίκα έδωσε το πραγματικό της όνομα στην προφορική δήλωσή της κατά την έλευσή της στο νοσοκομείο.
Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...