Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Μεγάλη επιτυχία της Αστυνομικής Δ/νσης Ευρυτανίας Εξιχνιάστηκε η απόπειρα δολοφονίας κατά του Συμβολαιογράφου Κώστα Βλάχου - Ποιος είναι ο 37χρονος που συνελήφθη και ήδη είναι προφυλακισμένος

Μπορεί να πέρασαν 9 μήνες , αλλά για μια ακόμη φορά η Αστυνομική Δ/νση Ευρυτανίας, έφερε εις πέρας μια πολύ σπουδαία και πολύκροτη υπόθεση, που αφορούσε την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του συμβολαιογράφου Κώστα Βλάχου. Στις 14 Δεκεμβρίου 2016, με εντολή Εισαγγελέα  αποφασίστηκε η προφυλάκιση ενός 37χρονου από το Καρπενήσι.  
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:


"Εξιχνιάσθηκε η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 68χρονου ημεδαπού, η οποία διαπράχθηκε τον Μάρτιο του 2016 στο Καρπενήσι Ευρυτανίας. Για την υπόθεση συνελήφθη, με Ένταλμα του κ. Ανακριτή Ευρυτανίας, ένας 37χρονος ημεδαπός. Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, εξιχνιάσθηκε, μετά από μεθοδική και πολύμηνη έρευνα, η απόπειρα ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε βραδινές ώρες της 16­03­ 2016, σε βάρος 68χρονου ημεδαπού, σε επαγγελματικό του γραφείο στο Καρπενήσι Ευρυτανίας. Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, συγκεντρώθηκαν και αξιολογήθηκαν όλα τα στοιχεία που προέκυψαν κατά την εξέλιξη της προανακριτικής διαδικασίας και η δικογραφία που σχηματίσθηκε, με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και παράβασης νομοθεσίας περί όπλων, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας. Ακολούθως η υπόθεση παραπέμφθηκε στον κ. Ανακριτή Ευρυτανίας, ο οποίος σήμερα (15­12­ 2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, μετά την απολογία του 37χρονου, εξέδωσε σε βάρος του Ένταλμα προσωρινής κράτησης, βάσει του οποίου συνελήφθη και θα οδηγηθεί σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας. Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...