Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Άναψαν τα αίματα στην συνεδρίαση του Δ.Σ. Αγράφων - Κόντρα μεταξύ Θεοδώρων, για ένα μικροέργο στα Τοπόλιανα ...

Σημεία νευρικότητας και αντιπαράθεσης, μεταξύ Αντιδημάρχων, παρατηρήσαμε στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων.
Σε μια συνεδρίαση που είχε ως κυρίαρχα θέματά της, τις εγκρίσεις ΑΠΕ για 25 πολύ σημαντικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, σε αρκετά χωριά του Δήμου, δημιουργήθηκε ένταση στη συζήτηση για την  Έγκριση 1ου ΑΠΕ - Τροποποίησης αρχικής χάραξης  του έργου  «Κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης από δεξαμενή έως θέση Γούσπες Παραβόλες ΤΚ Τοπολιάνων Δήμου Αγράφων».

Μετά την εισήγηση του αρμοδίου Αντιδημάρχου Θοδωρή Τσιάμη και τις τεχνικές διευκρινήσεις από τον Μηχανικό κ. Αντίνο, ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Απεραντίων, Θεόδωρος Κατσιάδας, εξέφρασε αντιρρήσεις για τον εν λόγω έργω, αντιπροτείνοντας άλλη λύση ύδρευσης, για τα ποιμνιοστάσια της περιοχής των Τοπολιάνων.
Η παρέμβαση του κ. Κατσιάδα, εξόργισε τον κ. Τσιάμη, που πήρε το λόγο κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην Μελέτη του έργου, τονίζοντας σε έντονο ύφος, ότι με την τροποποίησή της, θα δοθεί λύση στο πρόβλημα ενός ακόμα κτηνοτρόφου, ενώ θα επιφέρει και όφελος 3.550 ευρώ στον Δήμο.
Επί του θέματος παρενέβη και ο Δήμαρχος, εξηγώντας στο Σώμα και στον κ. Κατσιάδα, ότι οι εκφραζόμενες «ανησυχίες» του, δεν ευσταθούν καθότι με βάση την μελέτη του έργου και τον κανονισμό ύδρευσης του Δήμου, δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα νερού στο χωριό.
Τα θέματα τελικά ψηφίστηκαν, όμως το όλο σκηνικό γύρω από αυτό το θέμα προβληματίζει…
Η δημιουργηθείσα κόντρα στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Αγράφων, δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά  με την εν γένει συνοχή του Οργάνου. Η έντονη αντίδραση και η ανοιχτή διαφοροποίηση του κ. Κατσιάδα, για ένα τόσο μικρό ζήτημα, φανερώνει ότι το πάλαι ποτέ καλό κλίμα, δεν υπάρχει και η κόντρα μεταξύ των Θεοδώρων, πλέον χοντραίνει για τα καλά.
Καλό είναι για την δημοκρατία να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και αυτές να εκφράζονται με στοιχεία και σοβαρές τοποθετήσεις.
Στο συγκεκριμένο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου κλήθηκαν οι Δ.Σ. να συζητήσουν για την πορεία 25 μεγάλων έργων ουσίας στον Δήμο Αγράφων, οι όποιες κόντρες και μάλιστα χωρίς ουσία, πιστεύουμε πως δεν ωφελούν κανένα.

Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που λένε ότι κάποια στιγμή, θα είχαμε «θέμα» στον Δήμο, δεν μπορούσε να πάει άλλο έτσι η κατάσταση. Διαφωνώντας με κάθε λογής ανούσιες κόντρες, προτείνουμε να πέσουν οι τόνοι και άπαντες στην Δημοτική Αρχή, να βάλουν ως προτεραιότητα το καλό του Δήμου και των Δημοτών. Πολλά πέρασε αυτός ο Δήμος, δεν έχει περιθώρια για νέους τραυματισμούς… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...