Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Και με τη βούλα το νέο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Καρπενησίου - Πρόεδρος ο Κουταλιανός, Αντιπρόεδρος ο Ξ. Οικονόμου, Μέλος ο Κώστας Μπακόλας

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβέρνησης το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου. Πρόεδρος ορίζεται ο νέος διοικητής και Οικονομολόγος κ. Σταύρος Κουταλιανός ενώ χρέη αντιπροέδρου θα έχει ο Γιατρός Οικονόμου Ξενοφών.
Αναλυτικά να μέλη του νέου ΔΣ και οι αναπληρωτές τους είναι:

1. ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Θεοδοσίου,  Πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Οικονο-
μικών Εμπορικών Επιστημών, Διοικητής του Γ.Ν. ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ, ως Πρόεδρος.
2. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΞΕΝΟΦΩΝ του Αλεξάνδρου, Συν/χος Γιατρός ΕΣΥ, με αναπληρωτή του τον ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του Ανέστη, Μηχανολόγο Μηχανικό.
3. ΜΠΑΚΟΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη, Ελεύθ. Επαγγελματίας, με αναπληρώτριά
του την ΧΑΛΚΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ του Σπυρίδωνα Ιατρό.
4. ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Λάμπρου, Συντονιστής Διευθυντής Αναισθησιολογικού
Τμήματος, του κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ., ως εκπρόσωπος των ιατρών και ειδικευομένων ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρωτή του τον ΤΕΛΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟ του Στέργιου, Επιμελητής Α΄Καρδιολογίας, του κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ., ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Ν. Καρπενησίου.
5. ΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Παύλου, Υπάλληλος κατηγορίας ΔΕ, κλάδου Τεχνικού-Υδραυλικού, ως εκπρόσωπος του λοιπού, πλην ιατρών Ε.Σ.Υ., προσωπικού του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή του τον ΑΡΜΑΓΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ του Γεωργίου, Υπάλληλο κατηγορίας ΤΕ, κλάδου Νοσηλευτών, ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Ν. Καρπενησίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...