Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

«ΕΓΡΑΨΕ» Ο Βαγγέλης Γραμμένος το μεγάλο φαβορί για πρόεδρος της ΕΠΟ - Τι θα κάνει η ΕΠΣ Ευρυτανίας!!!

Ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί και οι εκτιμήσεις, επιβεβαιώνονται τις τελευταίες μέρες με μαθηματική πλέον ακρίβεια. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλης Γραμμένος που από καιρό έχει το χρίσμα των Ενώσεων που πρόσκεινται στην πλευρά της αντιπολίτευσης, θα είναι όπως όλα δείχνουν ο επόμενος Πρόεδρος της ΕΠΟ.Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από τις 55 Ποδοσφαιρικές Ενώσεις, οι 30, έχουν εκδηλωθεί και επίσημα υπέρ Γραμμένου γεγονός που δείχνει πώς η Αντιπολίτευση έχει γιγαντωθεί και έχει αποκτήσει δυναμική νίκης.

Εξάλλου αυτό φάνηκε και στην τελευταία ΓΣ, στην οποία ο διοικητικός απολογισμός υπερψηφίστηκε με 88 - 82 και χωρίς να μετρηθούν οι τρεις ψήφοι της αυθαίρετα αποκλεισμένης ΕΠΣ Άρτας.
Οι σίγουρες ΕΠΣ υπέρ Γραμμένου είναι οι Αθηνών, Άρτας, Αιτωλοακαρνανίας, Αν. Αττικής, Αργολίδας, Άρτας, Γρεβενών, Ζακύνθου, Ηπείρου, Ηρακλείου, Θεσσαλίας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κυκλάδων, Λάρισας, Λέσβου, Μακεδονίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πρέβεζας-Λευκάδας, Σάμου, Σερρών, Φθιώτιδας, Φλώρινας, Φωκίδας και Σάλας. Σε αυτές (26), θα προστεθούν και 4 ακόμη, που ήδη έχουν διαφοροποιηθεί από την σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ, με αποτέλεσμα η πλάστιγγα να έχει γύρει οριστικά υπέρ του κ. Γραμμένου.
Μετά από αυτές τις εξελίξεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται, ποια στάση θα κρατήσει η ΕΠΣ Ευρυτανίας, δεδομένου ότι μέχρι στιγμής τα 4 από τα 9 μέλη έχουν εκφράσει την προτίμησή της στην πλευρά Γραμμένου. Ωστόσο δεν αποκλείεται και η ΕΠΣ Ευρυτανίας να ψηφίσει στις 26 Οκτώβρη ΓΡΑΜΜΕΝΟ, καθότι στο τελευταίο Δ.Σ., εκφράστηκε δημόσια η θέση του προεδρείου ότι «εμείς στις εκλογές θα είμαστε με τον νικητή», με ότι αυτό συνεπάγεται. 
Ο Βαγγέλης Γραμμένος, δικηγόρος στο επάγγελμα, είναι ένα πρόσωπο άφθαρτο, που δεν έχει εμπλακεί ποτέ ως τώρα στη διοίκηση της ΕΠΟ και φυσικά στηρίζεται από τη «συμμαχία» των Παναθηναϊκού-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...