Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Με επιτυχία η ενημερωτική ημερίδα – διαβούλευση για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης LEADER στην Παλαιοκατούνα

Ο Δήμος Αγράφων, η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και η Αναπτυξιακή Φθιωτική ΑΕ πραγματοποίησαν ενημερωτική ημερίδα – διαβούλευση στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης CLLD LEADER (2014-2020) με θέμα «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων» την Τρίτη 16 Αυγούστου 2016.



Οι ενδιαφερόμενοι παρουσία του Δημάρχου Αγράφων  κ. Θεόδωρου Μπαμπαλή και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Αριστείδη Τασιού, είχαν την ευκαιρία κατά τη διαβούλευση να ενημερωθούν για την προσέγγιση CLLD LEADER (2014-2020)  η οποία αποτελεί μια μέθοδο υλοποίησης ολοκληρωμένων στρατηγικών προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά οι οικονομικές, κοινωνικές, περιβαλλοντικές και δημογραφικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι αγροτικές περιοχές και δίνει τη δυνατότητα σε  δήμους,  ιδιώτες και φορείς  να επιδοτηθούν σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριοποιημένων δράσεων που αφορά κυρίως:
 
  1. Μεταποίηση και εμπορία γεωργικών προϊόντων
  2. Έργα υποδομής για τη διασύνδεση του πρωτογενή τομέα με τους λοιπούς τομείς της οικονομίας
  3. Ανάπτυξη επιχειρήσεων
  4. Βασικές υπηρεσίες και ανάπλαση χωριών σε αγροτικές περιοχές
  5. Επενδύσεις στην ανάπτυξη δασικών περιοχών και στη βελτίωση της βιωσιμότητας των δασών
  6. Συνεργασία

Οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες ή φορείς που δεν έτυχε να παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη διαβούλευση και επιθυμούν να ενημερωθούν περεταίρω για τις προαναφερθέντες δράσεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα, είτε να αιτηθούν προκειμένου να επιδοτηθούν,  μπορούν να απευθύνονται στην Φθιωτική Αναπτυξιακή ΑΕ.
Στοιχεία Επικοινωνίας: τηλ: 2231067011/67029, φαξ: 2231053008,

email: fthianap@gmail.com , Ιστότοπος: www.fthianap.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...