Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΔΙΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ «ΒΕΛΟΥΧΙ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσίας σας τις εορταστικές εκδηλώσεις που συνδιοργανώνουμε με την Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου και θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 4 και Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016 προς τιμήν του Φωτισμένου του Γένους μας Διδασκάλου, Μεγάλου της Εκκλησίας μας Αγίου και άγρυπνου του Θεραπευτηρίου μας Προστάτη, Οσίου Ευγενίου του Αιτωλού



Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Νικόλαος Λυκοκάπης


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Πέμπτη 4 Αυγούστου
Στις 7.00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Θεραπευτηρίου θα τελεστεί πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ.κ. Γεωργίου.
Στις 10.00 το βράδυ θα τελεστεί σύντομη αγρυπνία στο παρεκκλήσι του Οσίου Ευγενίου του Καθεδρικού ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας Καρπενησίου

Παρασκευή 5 Αυγούστου
•Στις 7.00 το πρωί, στον Ιερό Ναό του Θεραπευτηρίου θα τελεστεί Όρθρος και η Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ.κ. Γεωργίου. Θα τελεστεί και μνημόσυνο για την ανάπαυση των ψυχών των αποθανόντων φιλοξενούμενων στο Θεραπευτήριο.
•Μετά τη Θεία Λειτουργία, στην αίθουσα του Θεραπευτηρίου, θα πραγματοποιηθεί απονομή βραβείων σε μαθητές Λυκείων της Ευρυτανίας από την Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής ¨Το Βελούχι¨.
•Η χορωδία της Σχολής Παραδοσιακών οργάνων της Ενορίας των Ευρυτάνων Αγίων, θα ψάλει Βυζαντινούς ύμνους και θα τραγουδήσει παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...