Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ - ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΤΟ 2016!!!







Και όμως συμβαίνει στις μέρες μας και στον τόπο μας. Μια τριμελής οικογένεια που αποφάσισε να επιστρέψει στο χωριό της, την Κρέντη του Δήμου Αγράφων, εδώ και 5 χρόνια, παρότι έχτισε το σπίτι της κοντά στο παλιό πατρικό της, δεν μπόρεσε να ηλεκτροδοτήσει το σπίτι της και έτσι ζει στα σκοτάδια, χωρίς καμία ανταπόκριση από τους κρατούντες. Ο κ. Κώστας και η κ. Παρθενία Λάππα, παρά τις προσπάθειες των και τις συνεχείς παρακλήσεις προς τη ΔΕΗ και σε κάθε αρμόδιο, λύση δεν βρήκαν και απογοητευμένοι από την εξέλιξη αυτή δηλώνουν στο Ε.Β.




ότι η απόφασή τους για επιστροφή στη γενέθλια γη τους απέτυχε παταγωδώς και το όνειρό τους να μένουν στο χωριό τους, τώρα ως συνταξιούχοι για ένα μεγάλο διάστημα, δεν θα γίνει πραγματικότητα.
Οι εν λόγω ευγενέστατοι μάλιστα κύριοι, αντιμετωπίζουν και σοβαρά προβλήματα υγείας, που δεν αποδείχτηκαν ικανά να κάμψουν τους κρατούντες. Το θέμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθότι ο τόπος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους που επιθυμούν να γυρίσουν στα χωριά τους και για το λόγο αυτό θα πρέπει να βρεθεί λύση, γιατί κοντά στο σπίτι αυτό, αν πάει ηλεκτρικό στον εν λόγω οικισμό, θα βρεθούν και άλλοι που θα θελήσουν να επισκευάσουν τα παλιά σπίτια τους.

Ας το ξανασκεφτούν οι αρμόδιοι και ας αναζητήσουν λύση σε ένα θέμα που δεν θα κοστίσει και τον προϋπολογισμό του κράτους. Πέντε με έξι κολώνες και το ζήτημα λύθηκε. Ας ελπίσουμε ότι πολύ σύντομα, τα μαντάτα θα είναι ευχάριστα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...