Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Ευρυτάνων Αμερικής «Το Βελούχι» στον Δήμο Καρπενησίου

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου το πρωί, η πρόεδρος της Ένωσης Ευρυτάνων της Αμερικής «Το Βελούχι» κα Νικοπούλου με τον σύζυγό της, μέλος της Ένωσης, κ.Νικόπουλο επισκέφτηκαν τα γραφεία της Πρόνοιας Καρπενησίου, όπου ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ.Λάππας με τους υπαλλήλους, τους ενημέρωσαν αναλυτικά για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Καρπενησίου και τον τρόπο λειτουργίας τους.


Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο, όπου οι εθελόντριες ενημέρωσαν για τις ανάγκες σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Η Ένωση Ευρυτάνων της Αμερικής βρίσκεται πάντα κοντά στους δημότες Καρπενησίου και έτσι και αυτή τη φορά έχουν την πρόθεση να προσφέρουν και ενισχύσουν τις κοινωνικές δομές του Δήμου και τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη. Η Ένωση είναι πάντα δίπλα στους Ευρυτάνες και συνεχίζει το πολύ σημαντικό κοινωνικό του έργο, καθώς σε κάθε ευκαιρία ενισχύει τη δράση των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Ένωση για τη σπουδαία προσφορά τους που υποστηρίζει το κοινωνικό έργο του Δήμου τόσο υλικά όσο και ηθικά.
Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η έμπρακτη συμβολή όλων μας στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και της αξιοπρέπειας του ανθρώπου είναι ύψιστο ηθικό και κοινωνικό πρόταγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...