Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Δίκαιος Πρωταθλητής Ευρυτανίας ο Αίολος. Με καθοδηγητή τον πολυνίκη Γιάννη Φλωράκη, νίκησε το ΑΠΟΚ με 3-1, κατακτώντας για 2η συνεχή χρονιά την κούπα.

Για 2η συνεχή χρονιά αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ευρυτανίας ο Αίολος επικρατώντας στον τελευταίο και πιο κρίσιμο αγώνα των Play Off  με 3-1 του ΑΠΟΚ.
Η ομάδα του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου ξεκίνησε καλά στο α΄ μέρος και προηγήθηκε με τον Άλεξ Μπακαλίδη, η συνέχεια όμως δεν ήταν εξίσου καλή για αυτόν.
Δέχτηκε την ισοφάριση στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη στο τελευταίο 15λεπτο βρέθηκε να χάνει με 1-3. Η ομάδα έχασε με 2η κίτρινη κάρτα τον Άλεξ Γενιτσαρόπουλο και με απευθείας κόκκινη αποβλήθηκε ο αναπληρωματικός Τάκης Σαϊτης. Ο ΑΠΟΚ είχε 4 δοκάρια στο ματς δυο με τον Χρήστο Στάμο, 1 με τον Άρη Σιταρά (Αυτοδοκάρι) και με εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Συγκελόπουλου.
Ο Αίολος του Γιάννη Φλωράκη έκανε εντυπωσιακή ανατροπή στο δεύτερο μέρος και πήρε για ακόμη μια φορά τον τίτλο. Το ματς ξεκίνησε με τον Αίολο να έχει δοκάρι με τον Έλβις Στύλα και να μένει πίσω στο σκορ, αλλά ο Ντένις Καραχαλίδης ισοφάρισε σε κομβικό σημείο πριν το ημίχρονο σε 1-1. Στο δεύτερο μέρος παρά τα δοκάρια του ΑΠΟΚ και την αποβολή του φορ Ντένις  Καραχαλίδης, ο Αίολος πιστός στο αγωνιστικό του πλάνο έφτασε δίκαια στο τελικό 1-3 σκοράροντας με τους Πάνο Αζακά και Νίκο Νικολάου.

Συνθέσεις Ομάδων
ΑΠΟΚ Βελούχι (Νίκος Τριανταφυλλόπουλος): Ρεσίτης Δ., Τσιλιμέκης Δ., Συγκελόπουλος, Κρασιάς, Ντουφεκιάς, Στάμος, Ξαγάρας(85΄ Γούλας), Κουτσουπιάς, Γενιτσαρόπουλος, Μπακαλίδης, Γεωργακόπουλος
Αίολος (Γιάννης Φλωράκης): Κόκκοτας, Φούκας, Σιταράς, Ζαραβέλης, Αζακάς Π., Τριανταφυλλόπουλος, Μπόνιας(71΄ Ράμμος), Στύλα, Καραχαλίδης, Μεταξούλης(80΄ Μάρκης), Ηλιάδης(58΄ Νικολάου)Στον άλλο αγώνα η Μυρίκη, που κατέλαβε την 3η θέση διέλυσε τον Παναγραφιωτικό με 6-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...